Instructions: Name 20 people you can think of at the top of your head.
Don't read the questions before you write, and tag 5 people to do the survey.
1) Angeline
2) Wenyi
3) Charlene
4) Amanda
5) Gill
6) Yishan
7) Siyi
8) Cheryl
9) Derek
10) Jeremy
11) Wai Lun
12) Gek Tiang
13) Jeslyn
14) Dyn
15) Eme
16) Maria
17) Sharon
18) Simon
19) 3za
20) Ginny
Questions:
1. How did you meet number 14?
Answer: NYJC Choir... Our super beloved pianist and the much less violent half of the alto SLs' pair :P But I think she's not quite as quiet as we all assumed her to be at first sight... *grin*
2. What would you do if you had never met Number 1?
Answer: Eh, that's scary... all the class-and-CO/choir moments way back in sec sch till now... whether as the fellow-seat-mate-who-also-writes-zuo-wen-super-slowly or the tap-tap-tapping of her CO songs during class or the fellow xiang qi player and so many many things... it's a lot to do without!! She's really unlike the outwardly fiery Wen or Char so she really balances out the dynamics between us four and makes it more... complete, somehow. Plus she's got this wicked sense of humour that perks things up at unexpected moments... so things'll be quite dry without her =S
3. What would you do if 20 and 9 dated?
Answer: Hahahahahahhaahaha... I would be very very amused =) This is uncanny... who was it who once said that in terms of blurness Derek's like the male counterpart of Ginny? But eh... this is an interesting suggestion... *grin*
4. Would 6 and 17 make a good couple?
Answer: No, because they're both female, and definitely straight =) And even if one of them's a guy I'll still say no, because they're kinda similar in character in some ways... *thoughtful* They are lovely friends, though =)
5. Describe no.3.
Answer: Lots of spunk. She's just this blazing ball of energy, vivacious, straightforward, plucky, dynamic, sensitive, thoughtful, full of ideas swimming in her head all the time, and very infectious =) Charm with Char is never quite the Charm everyone knows...
6. Do you think No.8 is attractive?
Answer: She's the only one attached out of us fellow OOPers... so that says something, doesn't it? ;) But yes lar, she's sweet and sensitive and thoughtful and full of quirks, and OOP functions the way we do cos she's around to nag us up and down like the mum that she is :P
7. Tell me something about No.7.
Answer: She's witty, and funny... shows in her writing =)
8. Do you know anything about no.12's family?
Answer: One mum and one dad and one younger brother... umm... her brother has a girlfriend... and she's pretty close to her mum I think, they're both good at corny jokes :P Oh and they stay in Hougang too!
9. What is no.8's favorite?
Answer: Pink! And earrings. And bullying Derek. Heeheehee...
10.What would you do if 11 confesses that he/she likes you?
Answer: Um, say thank you first. And then freak out (No no, it's not that he's not nice or anything lar, it's just an instinctive reaction...) And then ask why. But that's all hypothetical, cos I'm quite sure that the said person already has someone else in mind, riiiiight? :P
11. What language does 15 speak?
Answer: English and Chinese and Geog (no wait, geog is not a language... somehow I tend to associate Eme with geog, haha... is that a good thing?)
12. Who is 9 going out with?
Answer: Nobody presently... he declares himself happily single, whilst the other OOP guys are secretly jealous because he's always surrounded by many girls :P
13. How old is 16 now?
Answer: allllllmost 21 (someone's birthday is coming!)
14. When was the last time u talked to 13?
Answer: Ouch... super super long ago... our dear Miss President is still busy with her exams I think...
15. Who's 2's favorite singer?
Answer: Haha, Wenyi of all people... I really don't think she has any...
16. Would you date number 4?
Answer: Er, no, she's female, and we're straight, plus she's my best friend since sec one =)
17. Would you date 7?
Answer: Haha... no again...
18. Is 15 single?
Answer: I think so :)
19. What's 10's last name?
Answer: Quek
20. Would you ever consider being in a relationship with 19?
Answer: Er, only a non-romantic relationship. Friendship-wise 3za's a wonderful friend and super funky senior! =)
21. What schools does 3 go to?
Answer: SN, NYJC, SMU
22. Where does 6 live?
Answer: Sembawang, I think...
23. What's your favorite thing about number 5?
Answer: She's really comfortable to talk to... we can yak on and on about absolutely anything under the sun
Tag?
Maria, Eme, Gillian, Jeremy, Sharon :)
Hahaha... this was entertaining... Quick, pass your tags on...
Friday, June 02, 2006
Tag!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)

No comments:
Post a Comment